Palvelumme ansiosta saatte helposti tietää istutusten ajankohdan, tarkan paikan ja sitoutuvan hiilidioksidin määrän

Ostamalla kompensaatiota Puuni Oy:ltä, teette päätöksen olla organisaationa osa ilmastonlämpenemisen ongelmanratkaisua. Kompensaation toteutamme uudelleenmetsittämällä Suomessa joutomaata yhdessä suomalaisten kuntien kanssa. Teille tämä tarkoittaa itse CO2:n poistamisen lisäksi helposti ymmärrettävää ja todennettavaa kompensaatiota, jonka myös asiakkaanne, työntekijänne ja muut kumppaninne ymmärtävät.

Hiilijalanjäljen laskenta

Jos yritys haluaa hallita hiilijalanjälkeään, on sen ensiksi tunnettava kasvihuonekaasupäästöjensä määrä ja mistä ne aiheutuvat. Määritämme organisaationne hiilijalanjäljen liike-elämän käytetyimmän standardin, GHG-protokollan, mukaisesti. Saatte luotettavan ja vertailukelpoisen tuloksen, minkä perusteella tarkoituksenmukaisten päästövähennysten ja hiilistrategian suunnittelu on mahdollista. Määritämme myös tuotteiden ja tapahtumien hiilijalanjälkiä.

Kompensaatio uudelleenmetsittämällä

Mikäli yrityksenne tavoittelee hiilineutraalisuutta, tarjoamme mahdollisuuden kompensoida väistämättömät kasvihuonekaasupäästönne kotimaisiin hiilinieluihimme. Perustamamme lähihiilinielut sijaitsevat kuntien omistamille heinämailla ja istutukset tapahtuvat uudelleenmetsittämällä. Näin kompensaatiorahalla luodaan aina uutta metsää, jota ei muussa tapauksessa syntyisi, ja yrityksenne investointi jää oman kuntanne alueelle sen asukkaiden hyödyksi.